۱- شرکت ایر بی ان بی (Airbnb): اگر هنگام پرواز با هواپیما، سقوط کنید و شما تنها بازماندهی پرواز باشید که جان به در بردهاید، چه میکنید؟
نمونهای از یک جواب خلاقانه: خوشحال بودم که آن روز به تنهایی خلبانی کردهام و مسافری نداشتهام!
۲- شرکت دراپ باکس (Dropbox): اگر شما از خواب بیدار شوید و ببینید که ۲۰۰۰ ایمیل نخوانده دارید ولی فقط بتوانید ۳۰۰ تای آنها را جواب بدهید و برای بقیه فرصت نباشد، چگونه تصمیم میگیرید که کدام ایمیلها را در اولویت قرار بدهید؟
نمونهای از یک جواب خلاقانه: یک فیلتر در ایمیلهایم وجود دارد که مهمترین ایمیلها را دستهبندی میکند و در یک فولدر قرار میدهد. بنابراین من فقط به نام فرستندهی ایمیل سریعاً نگاهی میاندازم و اگر مهم بود، آن را باز میکنم.
۳- شرکت اکسیا (Aksia): اگر شما ماشینی داشته باشید که روزی ۱۰۰ دلار پول تولید کند، الان چه قدر حاضرید پول بپردازید تا آن ماشین پولساز را داشته باشید؟
نمونهای از یک جواب خلاقانه: گفتید که من آن ماشین را دارم چرا باید برای آن پول بپردازم؟!
۴- شرکت بنانا ریپابلیک (Banana Republic): ناهار چی خوردید؟
نمونهای از یک جواب خلاقانه: "غذا"!
۵- شرکت اسپیریت ایرلاینز (Spirit Airlines): رنگ زرد را برای کسی که نابیناست، توصیف کنید.
نمونهای از یک جواب خلاقانه: زرد، یک رنگ درخشان است که یک فرد را سرشار از شادی و خوشی میکند.
۶- شرکت بوز (Bose): اگر از شما خواسته شود که یک هواپیمای بویینگ ۷۴۷ را که پر از آبنباتهای ژلهای است خالی کنید، چه گونه این کار را انجام میدهید؟
نمونهای از یک جواب خلاقانه: با فرض اینکه این آبنباتهای ژلهای شُل هستند و نمیشود آنها را بی ملاحظه به درون یک کانتینر خالی کرد، من به افرادی که هواپیما را پر از آبنباتهای ژلهای کردهاند زنگ میزدم و از آنها میپرسیدم که چه کار کنم؛ آنها که توانستهاند این آبنباتها را درون هواپیما قرار بدهند، بارگذاری این آبنباتهای ژلهای را درون این هواپیمای بزرگ مدیریت کنند، حتماً راهی برای برداشتن این مواد از داخل هواپیما نیز دارند!
۷- شرکت رد باکس (Redbox): چند نفر از مردم، سال گذشته از شهر شیکاگو به خارج از این شهر پرواز کردند؟
نمونهای از یک جواب خلاقانه: صفر نفر! چون مردم که پرواز نمیکنند! هواپیما پرواز میکند!
این شرکتهای خلاق، با پرسیدن این سوالات، عمدتاً به دنبال بررسی کردن مهارتهای تخصصی و عملی شما نیستند؛ بلکه میزان خلاقیت شما را مورد سنجش قرار میدهند.
اصطلاحات رایج در حوزه کسب و کار منابع انسانی و آموزش
یک ,جواب ,نمونهای ,خلاقانه ,شرکت ,آبنباتهای ,از یک ,یک جواب ,جواب خلاقانه ,نمونهای از ,آبنباتهای ژلهای
درباره این سایت